Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water, plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion, halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2317.3 kJ / 553.8 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 969.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10 min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 phút
Ginger Sesame Oil Chicken
25 phút
Hot and sour soup
20 min
Braised pork belly
55min