
Apparaten en accessoires
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Voeding per 1 portion
Calorieën
553.8 kcal /
2317.3 kJ
Eiwitten
24.8 g
Vetten
32.8 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
8.1 g
Natrium
969.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating (TM5)
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland