Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • rice vermicelli (Korean style, see tip)
    120 g
  • dried shiitake mushrooms
    5 g
  • water plus extra for cooking noodles
    2000 g
  • caster sugar
    3 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • light soy sauce
    3 Tbsp
  • toasted sesame oil
    4 Tbsp
  • beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
    300 g
  • carrots cut in lengths (5 cm)
    200 g
  • onion halved
    150 g
  • fresh button mushrooms
    150 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt plus ½ tsp
    2 pinches
  • fresh spinach leaves
    150 g
  • garlic cloves
    4
  • vegetable oil
    20 g
  • sesame seeds, toasted for sprinkling

Voeding per 1 portion

Calorieën 553.8 kcal / 2317.3 kJ
Eiwitten 24.8 g
Vetten 32.8 g
Koolhydraten 41 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 8.1 g
Natrium 969.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...