Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, halved vertically
- 1 cucumber, unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
- 200 g red radishes
- 1 yellow pepper, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 200 g plum tomatoes
- 140 g tinned pineapple slices, drained, reserving 60 g juice
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 30 g toasted sesame oil
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 Tbsp toasted sesame seeds
- 2 Tbsp peanuts, roasted, salted
- 10 g fresh mint leaves (optioneel)
- 10 g fresh coriander leaves (optioneel)
- 1 red chilli, finely sliced, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973.2 kJ / 232.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 646.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Cognac Liqueur
15min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Keine Bewertungen
Light Blue Dyed Eggs
55min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Versatile smooth soup
45min
Lemonade
5min
Cod with citrus butter
50min
Papaya Sorbet
15min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Sweet beet
15min
Omelette Sticks
30min