Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato sauce
40 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Savoury Flapjacks
40 min
Coleslaw
10 min
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Cottage pie
1h 15 min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Coleslaw
10 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min