白菜葱花奶油培根
TM6

白菜葱花奶油培根

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 颗 卷心菜
  • 140 克 培根 ,切2×2厘米片
  • 50 克 白葡萄酒
  • 50 克 洋葱 ,切丝
  • 60 克 水
  • 20 克 黄油
  • 2 克 盐 (约½平茶匙)
  • 少许 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
  • 100 克 稀奶油
  • 2 根 葱 ,切葱花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2280 kJ / 545.5 kcal
Eiwitten
21.4 g
Koolhydraten
27.6 g
Vetten
38.1 g
Verzadigd vet
21.7 g
Vezels
1.8 g
Natrium
1100.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten