白菜葱花奶油培根

白菜葱花奶油培根

4.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 人份

Ingrediënten

  • 卷心菜
    1 颗
  • 培根 切2×2厘米片
    140 克
  • 白葡萄酒
    50 克
  • 洋葱 切丝
    50 克
  • 60 克
  • 黄油
    20 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    少许
  • 稀奶油
    100 克
  • 切葱花
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1100.8 mg
Eiwitten 21.4 g
Calorieën 2280 kJ / 545.5 kcal
Vetten 38.1 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 21.7 g
Koolhydraten 27.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...