剁椒豆瓣蒸鲫鱼

剁椒豆瓣蒸鲫鱼

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 鲫鱼 约500克
    1 条
  • 蒜头
    2 瓣
  • 剁椒
    90 克
  • 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
    50 克
  • 100 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜香菜
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23.5 g
Calorieën 1664 kJ / 397 kcal
Vetten 29.3 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 9.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...