Apparaten en accessoires
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
鲫鱼 约500克1 条
-
蒜头2 瓣
-
剁椒90 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
-
油100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菜适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
1664 kJ /
397 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
9.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China