Apparaten en accessoires
滑蛋牛肉粥
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽10 克
-
料酒10 克
-
蚝油5 克
-
淀粉5 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
蛋液2 颗
-
葱 切末3 - 4 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
207.6 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
1093.5 kJ /
261.4 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
养生粥品
10 recepten
China
China