Apparaten en accessoires
松茸芹菜炒肉片
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
淀粉 约½茶匙3 克
-
生抽5 克
-
油15 克
-
松茸 去除泥沙切0.5cm片200 克
-
芹菜 切4-5厘米段60 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
638.6 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
812.6 kJ /
194.2 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
秋季日常料理
5 recepten
China
China