松茸芹菜炒肉片

松茸芹菜炒肉片

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 猪里脊肉 切薄片
    150 克
  • 淀粉 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    5 克
  • 15 克
  • 松茸 去除泥沙切0.5cm片
    200 克
  • 芹菜 切4-5厘米段
    60 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 638.6 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 812.6 kJ / 194.2 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...