Apparaten en accessoires
洋葱丝炒牛肉(TM6)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
洋葱 按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状300 克
-
油25 克
-
葱 切段1 根
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛里脊 切丝200 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
658.8 mg
Eiwitten
24.6 g
Calorieën
1210 kJ /
289.5 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepten
China
China