
Apparaten en accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
12 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Voeding per 1 stuk
Calorieën
207.1 kcal /
866.4 kJ
Eiwitten
6.6 g
Vetten
12.7 g
Koolhydraten
16.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.5 g
Natrium
216.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux