Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 80 g boter, in stukken
- 250 g filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)
- 300 g verse geitenkaas (zie tip)
- 40 - 60 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 12 aardbeien, in stukken
- honing, om te besprenkelen
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 866.4 kJ / 207.1 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 216.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Knolselder parmigiana
Pas d’évaluation
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55 Min
Gefermenteerde rode uien
96h
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
Vier kazen flatbread om te delen
Pas d’évaluation
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Hummus van rode biet
10 Min