Apparaten en accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
12 stuks
Ingrediënten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
866.4 kJ /
207.1 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Confituur van ananas en gember
40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Vanilleroomijs
12u.
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min