Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a pezzi (5 cm)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, al naturale
- 250 g di mezza panna
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura 4-5 min.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3058 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
Nettare di lamponi
Keine Bewertungen
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Cornetti al prosciutto
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Zuppa di farina alla basileese
1 godz. 10 min
Focaccia con salsiccia
2h
Sformato di pollo e pancetta
1 godz. 10 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Stufato con patate e champignon
1 godz.
Sformato di pasta
50 min
Base per pizza
49h 30 phút