Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 10 saucisses de porc fumées
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 1 petit piment frais, épépiné
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g de tomates, coupées en brunoise
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à café de paprika fort en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 555.5 kJ / 132.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 434.2 mg
Alternatieve recepten
Filet mignon au cidre
35min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Mijoté de porc au paprika
40min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min.
Rougail aux chipolatas
50 min
Sauté de porc au curry
1 godz.
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Rougail saucisse et riz
50 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min