Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g huile d'olive
- 2 c. à café romarin frais haché
- ¼ c. à café poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Gressins au fromage et pesto tout vert
1h 30min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Tarte aux oignons et tapenade
1 godz. 10 min
Pita au blé complet
1 Std. 35 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50 min
Mélange pour pain complet
10 min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Pain à la patate douce
5 godz. 25 min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h