Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
- 300 g mąki żytniej razowej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1121.3 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb pszenny na zakwasie
12 Std.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16h 45min
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14h
Pumpernikiel
43 godz.
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17sa 20 dk
Chleb na maślance i zakwasie
18 Std.
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 godz. 30 min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19h
Chleb codzienny na zakwasie
12 Std.
Ciabatty na zakwasie
17 Std.