Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
- 300 g mąki żytniej razowej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1121.3 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14h
Pumpernikiel
43h
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19h
Chleb pszenny na zakwasie
15 godz.
Chleb codzienny na zakwasie
12 Std.
Chleb żytni na zakwasie ze smalcem
16 Std. 10 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30 min
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Zakwas pszenno-jabłkowy
48sa 20 dk
Ciabatty na zakwasie
17h
Śródziemnomorski chleb twarogowy na zakwasie
16 Std. 40 Min
Chleb drwala
24 godz. 30 min