Apparaten en accessoires
Rahmkuchen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u. 25min
12 Stücke
Ingrediënten
Mürbeteig
-
Butter kalt, in Stücken100 g
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Ei1
-
Mehl250 g
-
Backpulver2 TL
Schmandmischung und Fertigstellung
-
Eier3
-
Zucker150 g
-
Vanillepuddingpulver2 Pck.
-
Schmand600 g
-
Sahne600 g
-
Zimt-Zucker-Mischung2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
7 g
Calorieën
2315 kJ /
553 kcal
Vetten
37 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Käsekuchen
1u. 30min
Russischer Zupfkuchen
1u. 30min
Rumtorte
4u.
Gefüllter Schokoladenkranz
5u. 40min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1u. 55min
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7u. 30min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2u. 30min
Schmand-Ananas-Kuchen
7u.
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7u. 15min
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Apfelrahmkuchen
1u. 50min