Apparaten en accessoires
Kirsch-Streusel-Kuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
20 Stücke
Ingrediënten
-
Sauerkirschen (à 680 g)2 Gläser
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein120 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1602 kJ /
382 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kirsch-Streusel-Kuchen
2u. 5min
Kirschkuchen vom Blech
1u. 20min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Apfel-Streuselkuchen
1u. 30min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4u. 10min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1u.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1u.
Himbeer-Käsekuchen
8u.
Rotkäppchen-Kuchen
4u.
Schoko-Kirsch-Kuchen
1u. 5min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min