Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- 180 g Zucker
- 130 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Mandeln
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 TL Zimt
- 130 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1421 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Zitronenkuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Bananenkuchen mit Schokolade und Rosinen
1h 35min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Zimt-Apfel-Kuchen
3h
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 30 min
Apfelrahmkuchen
1 Std. 50 Min