Apparaten en accessoires
Apfel-Streuselkuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
20 Stücke
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken, zart120 g
-
Äpfel geschält, geviertelt1400 g
-
Zitronensaft4 EL
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 Stücke
Eiwitten
106 g
Calorieën
31546 kJ /
7536 kcal
Vetten
359 g
Vezels
56 g
Koolhydraten
954 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
An apple a day...
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1u. 10min
Zitronenkuchen
2u. 30min
Kirschkuchen vom Blech
1u. 20min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4u. 15min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1u. 30min
Tortenboden
45min
Apfel-Sandkuchen
1u. 30min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Apfelkuchen satt
1u. 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1u. 5min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1u.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min