Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
Belag
- 800 g Äpfel, z.B. Boskop, geschält, entkernt, in Stücken
- 50 g Zimt-Zucker-Mischung
- 20 g Speisestärke
Creme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 150 g Zucker
- 200 g Schmand
- 300 g Magerquark
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 Eier
- 50 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1755 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.
Apfel-Nuss-Kuchen
4 Std.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Rahmkuchen
9 Std. 25 Min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7h 15min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min