Apparaten en accessoires
Rotkäppchen-Kuchen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
12 Stücke
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken190 g
-
Zucker200 g
-
Salz1 Prise
-
Eier3
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Kakaopulver20 g
-
Milch20 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 EL
-
Magerquark500 g
-
Tortenguss, rot1 Pck.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
10 g
Calorieën
2004 kJ /
478 kcal
Vetten
25 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rote-Grütze-Torte
5u. 30min
Russischer Zupfkuchen
1u. 30min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5u.
Käsekuchen mit Mandarinen
9u. 20min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24u.
Himbeer-Käsekuchen
8u.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3u. 30min
Zimt-Torte
1u. 30min
Maulwurfkuchen
2u. 30min
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2u. 30min