Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 200 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 20 g Kakaopulver
- 20 g Milch
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2004 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Russischer Zupfkuchen
1h 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Maulwurfkuchen
2h 30min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 godz.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.
Zimt-Torte
1h 30min
Himbeer-Käsekuchen
8h
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min