Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührteig
- 150 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen
- 1 Prise Salz
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Mandeln
- 150 g Zucker
- 100 g Milch
- 30 g Kakao
- 1 Pck. Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Pck. Sahnesteif
- 4 Bananen, reif
- 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1831 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Buttergebäck zum Ausstechen mit Varianten Terassenplätzchen und Ochsenaugen
2 godz.
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3h
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Donauwellen
2 godz. 30 min
Russischer Zupfkuchen
1h 30 min
Schaumkusstorte
3 godz. 45 min
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1h 30 min
Lettercake/Numbercake
2h 20min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Himbeer-Käsekuchen
8h