Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g d'eau minérale
- 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 6 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 35 g d'huile d'olive
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2391 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain complet
16 Std.
Pain de seigle
4h 10min
Pain au romarin méditerranéen
1 godz. 55 min
Pain au levain
17sa
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Bagels américains
2 Std. 50 Min
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15 min