Apparaten en accessoires
Ciabatta italienne
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 pièces
Ingrediënten
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
13 g
Calorieën
2391 kJ /
568 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Levain de blé aux pommes
72u. 20min
Pains de seigle au citron
3u. 50min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Pain maison au maïs
2u. 30min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain au levain
17u.
Pain de campagne au levain
28u. 10min
Baguettes au levain
15u.
Pains au chocolat
16u. 10min
Mon pain de campagne maison
4u. 40min
Baguette viennoise
2u. 30min
Baguette tradition
15u. 25min