Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 pièces

Ingrediënten

  • 330 g d'eau minérale
  • 120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 6 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 35 g d'huile d'olive
  • eau (1 bol)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 13 g
Calorieën 2391 kJ / 568 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 103 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...