Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2198 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Nouilles Soba
30min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 godz. 10 min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Stollen
3h 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Kougelhopf
2h 55min
Kouglof alsacien
17h 10 min