Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 617 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain complet vapeur
4 Std.
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au levain biologique
5 godz. 5 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain au levain
17 godz.