Apparaten en accessoires
Baguette tradition
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u. 25min
3 pièces
Ingrediënten
-
350 g d'eau minérale
-
50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
4 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
500 g de farine T 65, pour fariner
-
9 g de sel
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
24 g
Calorieën
2571 kJ /
605 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
119 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ciabatta italienne
3u. 40min
Croissants au beurre
16u. 15min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Baguette en épis au sésame
15u. 45min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pains à burgers américains
3u. 15min
Baguette viennoise
2u. 30min
Brioche tressée
14u. 40min
Pain de campagne en cocotte
2u. 10min