![Baguette tradition Baguette tradition](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d2fd504c7be7d4db2138fe80dd599e4/Derivates/792cfa6850cd8900e1e8f516f8822929009245ae.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2571 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Pain de campagne
3h 45 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 godz. 40 min
Gâche vendéenne
12 godz. 55 min
Pain express au sésame
1h 15 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Mon pain de campagne maison
4j 40 menit