Baguette tradition

Baguette tradition

4.9 39 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u. 25min
3 pièces

Ingrediënten

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 4 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T 65, pour fariner
  • 9 g de sel
  • eau (1 bol)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 24 g
Calorieën 2571 kJ / 605 kcal
Vetten 2 g
Koolhydraten 119 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...