Apparaten en accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Geen beoordelingen
Shanghai Mooncake
Geen beoordelingen
Chocolate Fudge Cake
Geen beoordelingen
Mini Burgers
2u. 40min
Green Ombre Naked Cake
3u.
Balinese Betutu chicken
5u. 35min
Tempered Chocolate
40min
Raspberry ripple cones
15u.
Acar Timun (Cucumber Acar)
Geen beoordelingen
Portuguese-style crème brûlée
25min
Sopapilla
1u. 10min
Chocolate Fudge Cake
2u.