Apparaten en accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Floating islands
1u.
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Garaetteok (Korean rice cake)
25u. 45min
Easy marshmallows
4u. 25min
Sour cream pastry
25min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1u. 20min
Rye sourdough starter powder
24u. 10min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Hazelnut ice cream
5u. 20min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min