Apparaten en accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béchamel Sauce
Geen beoordelingen
Anniversary Cake
2u.
Moules Marinière (mussels)
35min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Swiss Rösti
9u.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Croquembouche
3u. 30min
Taramasalata
15min
Little lemon cheesecakes
6u. 20min
Arabian ice cream
10u. 25min
Tahini dip (tarator)
5min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min