Apparaten en accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 Std. 45 Min
Vanilla Yogurt
12 Std. 20 Min
Rava payasam
50 Min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 Std. 45 Min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Rocket watercress juice
10 Min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Fresh jalapeño dip
5 Min