Apparaten en accessoires
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
32.9 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Temaki sushi
1u. 40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1u. 20min
Crisp Onsen Eggs
2u.
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Spooktacular snow cones
10min
Chocolate syrup
20min
Magic potion
1u. 5min
Bordelaise Sauce
55min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2u. 20min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16u.
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1u. 50min