Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • eggs
    2
  • water (to the 1L fill level)
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 94.5 mg
Eiwitten 3.6 g
Calorieën 2025.8 kJ / 484.2 kcal
Vetten 53 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 32.9 g
Koolhydraten 0.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...