Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio cream
- 50 g white sugar
- 100 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g milk
- 100 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
Madeleines
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 eggs
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tsp natural vanilla extract
- 30 g milk
- 10 g oil
- 120 g plain flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 721.5 kJ / 172.5 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 40.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indonesian yellow spice paste
40min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Indonesian green spice paste
40min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Caramel syrup
25min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min