Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Cream
- 16 oz whole milk
- ½ vanilla bean, sliced lengthwise scraped, seeds only
- 6 large egg yolks
- 5 oz sugar
- 1 oz cornstarch
- 1 pinch salt
- 1 tbsp unsalted butter
Cream Puffs
- 8 oz water
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 tbsp sugar
- 7 oz all-purpose flour
- 5 large eggs
Caramel
- 20 oz sugar
- 37 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 2 oz vinegar
- fresh raspberries, to decorate
- sugar pearls, to decorate
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 936.4 kJ / 223.8 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Christmas Trees
3 Std. 40 Min
Caramel sauce
1h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 Std. 10 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Caramel Toffees
2h
Caramel Sauce
1h 30min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Crème Caramel (Flan)
3h
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Pavlova
6 godz.