Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Cream
- 16 oz whole milk
- ½ vanilla bean, sliced lengthwise scraped, seeds only
- 6 large egg yolks
- 5 oz sugar
- 1 oz cornstarch
- 1 pinch salt
- 1 tbsp unsalted butter
Cream Puffs
- 8 oz water
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 tbsp sugar
- 7 oz all-purpose flour
- 5 large eggs
Caramel
- 20 oz sugar
- 37 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 2 oz vinegar
- fresh raspberries, to decorate
- sugar pearls, to decorate
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 936.4 kJ / 223.8 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Dark Chocolate Sauce
5 min
Chocolate Icing (Ganache)
20min
Burnt Orange
2h 15min
Ginger Snap Cookie Butter
55min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate Covered Cookie Stix
2 Std. 10 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Custard (TM5/6 Metric)
15min
Chocolate Ganache Brownie
3h
Traditional crème brûlée
25 Std.
Salted caramel sauce
40min