Compatibele versies
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Geen beoordelingen
Bagels
Geen beoordelingen
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Carrot Rice
1h 20min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Geen beoordelingen
Piggy buns
2h
Sun-dried Tomato Butter
10min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20min
Fortune cookies
2 godz. 5 min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Meringue Ghosts
Geen beoordelingen
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h