Apparaten en accessoires
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Voorbereiding. 30min
Totaal 17u. 20min
21 pieces
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 piece
Natrium
19 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
707 kJ /
169 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5 min
Caesar Dressing
10 min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 godz. 30 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Choux pastry
2 godz.
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 godz. 40 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.