Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 17u. 20min
21 pieces

Ingrediënten

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    60 g
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    30 g
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    115 g
    115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    300 g
    300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    185 g
    185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 piece

Natrium 19 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 707 kJ / 169 kcal
Vetten 9 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...