Compatibele versies
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
of 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
Alternatieve recepten
Quick Fruit Sorbet
10min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Mantao
Geen beoordelingen
Prawn Laksa
Geen beoordelingen
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min