Apparaten en accessoires
Hamburger Buns with Stout Beer
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
stout beer170 g
-
honey15 g
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour510 g
-
salt2 tsp
-
onion powder (optioneel) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease115 g
-
non-stick spray oil
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optioneel)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
415.3 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
34.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Croissants
16 Std.
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Empanada pastry
45 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 Std. 35 Min
Sherbet mimosas
10 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.