Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelized Onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
16
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 16 oz red onions, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz balsamic vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 7 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 619.3 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 246 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Baked Mashed Potato Monsters
3h 5min
Cholent
4 Std. 50 Min
Steamed Sweet Cornbread
1h 10min
Pretzel Bread
2 Std.
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 λεπτ.
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min