Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelized Onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
16
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 16 oz red onions, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz balsamic vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 7 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 619.3 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 246 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1 Std.
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Refried Beans
4h 10min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 Min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55 min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min