
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelized Onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
16
oz yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 16 oz red onions cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz balsamic vinegar
- ¼ tsp salt to taste
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 7 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour plus extra to dust
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 148 kcal / 619.3 kJ
- Eiwitten
- 3.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Natrium
- 246 mg