Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Marble cake
2h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Crêpes
1 Std. 15 Min
Angel cake
5 Std. 15 Min
"Little house" slice
6h 30min
Three-milk cake
2h
Birthday present cake
4h
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min