Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
-
600
g zielonego groszku, świeżego
of 600 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 405 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Warzywa gotowane na parze
35 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min