Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ziemniaków, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 700 g wody
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 300 g oliwy z oliwek
- 8 jajek
- 10 - 15 g proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka soli
- 150 g sera mozzarella, startego
- 100 - 120 g kostek boczku
- 1 ząbek czosnku, posiekany
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti (TM5)
40min
Zapiekanka ziemniaczana
40min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55min
Zapiekanka serowa z ciastem filo
55min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1h
Greckie klopsiki (Kefthedes)
1h 30min
Focaccia z ziemniakami i rozmarynem (z osłoną noża miksującego 2.0)
2 godz. 45 min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1h 20min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45min
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1 Std. 10 Min
Frittata z resztkami warzyw
35min