Risotto de poulet aux champignons

Risotto de poulet aux champignons

4.4 98 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • 15 g de parmesan coupé en morceaux
  • 15 g de beurre coupé en morceaux
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre suivant la taille
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 25 g de crème liquide 35% m.g.
  • 35 g d'échalotes
  • 30 g d'huile d'olive
  • 150 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 50 g de vin blanc sec
  • 350 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 150 g de filet de poulet, sans peau détaillés en cubes (2 cm env.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 306.7 mg
Eiwitten 28.4 g
Calorieën 2821.6 kJ / 674.4 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 10.8 g
Koolhydraten 67.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...