西班牙蒜辣蝦

西班牙蒜辣蝦

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 帶殼蝦
    500 克
  • 新鮮巴西利葉
    4 - 5 根
  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    130 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭 用刀身拍扁
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 番茄糊 (optioneel)
    15 克
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 乾辣椒 剪段
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 人份

Natrium 2571.7 mg
Eiwitten 116.4 g
Calorieën 7485 kJ / 1790.7 kcal
Vetten 138.6 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 900.9 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...