Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 帶殼蝦
- 4 - 5 根 新鮮巴西利葉
- 10 克 蒜頭
- 130 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 15 克 蒜頭 ,用刀身拍扁
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 15 克 番茄糊 (optioneel)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾辣椒 ,剪段
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 7485 kJ / 1790.7 kcal
- Eiwitten
- 116.4 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 138.6 g
- Verzadigd vet
- 900.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2571.7 mg