Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g grzybów, suszonych
- 250 g czerwonej soczewicy, suszonej
- 60 g prażonej cebulki, gotowej
- 20 g soli
- 40 g bulionu warzywnego, w proszku
- 50 g śmietanki w proszku
- 50 g skrobi ziemniaczanej
- 30 g skrobi kukurydzianej (patrz wariant)
- 1 łyżeczka czosnku, granulowanego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g natki pietruszki, suszonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 217.7 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 266.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 Std.
Koncentrat bulionu grzybowego
25min
Musztarda
36 godz. 10 min
Boczniaki à la śledzie z cebulką
24h 15min
Zupa ziemniaczana z suszonymi grzybami
35 min
Makaron ze spiralizowanej kalarepy w sosie ziołowym (TM6)
30min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 Std. 15 Min
Seitan
1 Std. 45 Min
Ketchup z dojrzałych bananów
40 Min
Sambal oelek
15 Min
Napój owsiany
1 Std. 10 Min
Zupa z ogórków konserwowych (Rassolnik)
1h 20min