Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g mleka
- 60 g mąki pszennej
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 - 2 szczypty chili, mielonego (optioneel)
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 150 g sera brie, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 7 - 8 płatów ciasta filo (1 opakowanie, ok. 300 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2154.2 kJ / 514.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1084.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne z grzybami
2h 20 min
Quiche z pieczarkami
1h 40min
Gratin z ziemniaków (TM5)
50min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1h 20min
Sos serowy Mornay
10 min
Focaccia z ziemniakami i rozmarynem (z osłoną noża miksującego 2.0)
2h 45 min
Kołaczyki z bryndzą
1h 40min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35min
Zapiekanka ziemniaczana (parmentier) z sosem bolońskim z bakłażana i soczewicy
1 Std. 35 Min
Sos serowy roquefort
20min
Quiche z resztkami serów
1 Std. 50 Min
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem camembert
1h