Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 - 8 gruszek, dojrzałych, nieobranych
- 1200 g wody
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 5 g skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
-
40 - 60
g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
of 20 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego - 10 g miodu, płynnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 132 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 Min
Napar jabłkowy
40 Min
Kompot z rabarbaru
2 Std. 15 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Dyniowe cappuccino
20 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Jabłka w syropie (do ciast i deserów)
45 Min
Thermomoc – napój wzmacniający odporność
10 Min