
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 189 kcal / 791 kJ
- Eiwitten
- 13.2 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Groentenbouillonpasta
45min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Brood van gierstmeel
2u. 35min