Apparaten en accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Pompoen baba ganoush
35min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Toffees
2u.
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15min
Vitello tonnato
13u.