Apparaten en accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Turkse moussaka
1u. 10min
Rabarberijs
36u. 25min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen