Gemarineerde zalm met rabarbersaus

Gemarineerde zalm met rabarbersaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties

Ingrediënten

Gemarineerde zalm
  • verse dille (± 20 g), fijngehakt
    1 bos
  • zwarte peperkorrels
    ½ el
  • grof rietsuiker
    2 el
  • zout
    2 el
  • verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
    400 g
  • citroen liefst biologisch, in plakjes
    1
Rabarbersaus
  • citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
    ½ bos
  • rabarber geschild, in stukken (2 cm)
    150 g
  • olie
    1 el
  • water
    2 el
  • appelazijn
    1 el
  • mosterd grofkorrelig
    1 el
  • vloeibare honing
    30 g
  • zout
    ¼ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 189 kcal / 791 kJ
Eiwitten 13.2 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...