Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Zalmsoufflé
1h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Snelle kaassoufflés
45 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Champagne en bessen trifle
3h 40min