Apparaten en accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boeddha bowl met kip
1u.
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Hollandaisesaus
15min
Meringue spoken
12u. 25min
Zalm en venkel risotto
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Vegetarische bruine rijst
40min
Indiase groentencurry
50min
Gebakken kaastaart
3u. 10min