Apparaten en accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Groene pepersaus
20min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Tandoori kip wraps
50min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min