Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangochutney
1sa 20 dk
Hollandaisesaus
15min
Kabeljauw met citrusboter
50 λεπτ.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Rabarberijs
36 godz. 25 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Venkelsapje
10min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1ωρ.