Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tarator
- 30 g di gherigli di noci
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 250 g di cetrioli, pelati a pezzi
- 380 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 750.5 kJ / 179.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 335.3 mg
Alternatieve recepten
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Frittelle di banana
30 Min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15 Min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Crema al limone con fragole
30 Min
Raita di carote e barbabietola
25 Min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 Min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1 Std. 10 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min