Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 10 g di peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori maturi, a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 280 g di pasta secca tipo farfalle, penne o fusilli
- 80 - 100 g di spinaci baby freschi
-
100
g di olive nere denocciolate
of 100 g di olive verdi denocciolate - 40 - 60 g di cipolla rossa a fette sottili (1 mm)
- 10 g di foglie di basilico fresche
- 200 - 250 g di mozzarella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 2171.8 mg
Alternatieve recepten
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1h
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Insalata estiva di mezze penne
35 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Fileja tropeani
2h
Pasta alla ionica
30 min