Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 10 g di peperoncino piccante rosso, fresco senza semi, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori maturi, a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 280 g di pasta secca tipo farfalle, penne o fusilli
- 80 - 100 g di spinaci baby freschi
-
100
g di olive nere denocciolate
of 100 g di olive verdi denocciolate - 40 - 60 g di cipolla rossa a fette sottili (1 mm)
- 10 g di foglie di basilico fresche
- 200 - 250 g di mozzarella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 2171.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta al forno sprint
55 min
Pasta alla ionica
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta al forno veloce
45 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Barchette feta e bietole
2h
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min