Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 700 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 150 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 400 g polpa de tomate
- 200 g tomate cortado em cunhas
- 30 g passas de uva
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g pinhão cru
- 20 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de piripíri
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2524.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de corvina
1h 50min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 Min
Timballo de carne e ovo
Geen beoordelingen
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1h 5 min
Guisado de peru com couve
40min
Hambúrgueres de espelta
1 Std. 10 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Guisado de frango com chouriço e batata
50 Min
Guisado de peru com alho
45 Min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45 Min
Arroz de bacalhau
40min