Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
- 3 c. chá de sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 700 g água
- 700 g batata nova c/ casca (ver dica)
- 150 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 400 g polpa de tomate
- 200 g tomate cortado em cunhas
- 30 g passas de uva
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g pinhão cru
- 20 g alcaparras em conserva
- 1 c. chá de piripíri
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2524.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Costeletas de borrego com molho cremoso
Geen beoordelingen
Guisado de peru com couve
40min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Caldeirada de polvo
1h
Coxas de frango com puré de cenoura
8 godz. 45 min
Esparguete Sichuan
50 min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1h 30min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Almôndegas com legumes estufados
45 min
Sopa de feijão e espinafres
30p