Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada
- 250 g farinha tipo 65
- 120 g manteiga
- 60 g água
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1 curgete (200 g aprox.), s/ extremidades
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 300 g peito de peru cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de mostarda
- 80 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de molho inglês
- 20 g farinha
- 80 g leite
- 150 g milho cozido escorrido
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1530.6 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min
Spritz
5 Min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1h 40 min
Panquecas de batata ralada - TM6
Geen beoordelingen
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1h
Lombo de vitela com mostarda em massa folhada
2h
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
40 Min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 Min
Bola doce mirandesa
1h 50 min
Creme de speculoos
15 min
Feijoada à marinheiro
1h