Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g água
- 800 g batata p/ cozer
- 700 g cenoura c/ casca, cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 250 g ervilhas
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 4 ovos
- ¾ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 3 pitadas de noz-moscada
Béchamel
- 40 g manteiga
- 500 g leite
- 40 g farinha
- ¾ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 3 pitadas de noz-moscada
- ½ molho de salsa picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1594.6 kJ / 381.1 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 745.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1 godz.
Quiche de presunto e camembert
1 godz.
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 min
Nachos thai
45 min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Bruschetta bar
1 godz.
Caril de frango e espargos thai
1 godz. 15 min
Bolachas de Parmesão e ervas
1 godz. 35 min
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
25min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 min