Dumplings de pão, parmesão e tomate seco

Dumplings de pão, parmesão e tomate seco

4.5 4 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 doses

Ingrediënten

  • pão de véspera cortado em fatias (1 cm aprox.)
    220 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    50 g
  • cebola espanhola em pedaços
    100 g
  • ervas de Provence
    ½ c. chá de
  • manteiga s/ sal mais q.b. p/ untar
    20 g
  • leite
    150 g
  • ovos
    2
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • noz-moscada
    2 pitadas de
  • água
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 567.2 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 942.1 kJ / 225.2 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 26.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...