Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli

Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli

4.8 6 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 130 g di cavoletti di Bruxelles puliti e a metà
  • 160 g di pasta corta a piacere
  • 25 g di cipolla dorata a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio schiacciato
  • 40 g di pinoli, tostati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 320.9 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2561 kJ / 612.1 kcal
Vetten 29.1 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 70.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...