Risotto primavera allo speck

Risotto primavera allo speck

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 75 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Verdure
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di fave fresche
  • 230 g di fagiolini verdi freschi puliti, a tocchetti
Risotto
  • 90 g di cipolla a pezzi
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
  • 120 g di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)
  • 75 g di vino bianco secco
  • 1050 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
    1 ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 45 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18 g
Calorieën 2180 kJ / 521 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...