Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
260
g de bebida de avellana
of 260 g de leche de almendras - 15 g de levadura prensada fresca
-
70
g de aceite de coco
of 70 g de aceite de girasol - 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 5 g de sal
- 500 g de agua
- 60 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en trozos
- 40 g de avellanas tostadas y cortadas groseramente con un cuchillo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 756 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 135.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 godz. 20 min
Scones de calabaza
1klst
Galletas de avellana y chocolate
35 min
Tortitas con frutos secos
15 Min
Bollitos de manzana y pasas
2 godz. 30 min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3 Std.
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min