Compatibele versies
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panecillo de espelta integral
- 150 g de agua
- 200 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 750 g de harina integral de espelta
- 20 g de aceite de oliva
- 60 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
- 2 cucharadas de copos de avena
Crema de aguacate con huevo
- 2 huevos
- agua (hasta la marca de 1 litro)
- 3 ramitas de hierbas frescas variadas
- 200 g de aguacate
- 1 cucharada de zumo de limón
- 50 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Zumo de frutas
- 800 g de naranjas en mitades con piel
- 400 g de agua
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 200 g de zanahoria pelada, en trozos de 3 cm
- 150 g de manzana (sin piel ni semillas) en cuartos
- 100 g de cubitos de hielo
- 1 - 2 pellizcos de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2220 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 665.5 mg
Alternatieve recepten
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1h 20min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Panecillos artesanos
1h 30min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 Min
Cocas de calabacín
2h
Masa de pan básica
1h
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Panecillos de espelta
16h 30 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de espelta
2h 20min