Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 127.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 godz. 30 min
Tarta helada de limón sin gluten
6 godz. 50 min
Café Dalgona
5 Min
Plumas de chocolate para decorar
40 min
Helado de crema de leche
11 godz. 30 min
Coca de Sant Joan
1h
Crema de limón con fresas
25 Min
Pan dulce
3h
Pastel de caquis
1 godz. 30 min
Cheesecake brûlée
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min